Má Lou Malnati's bezlepkovou kůrku?
Má Lou Malnati's bezlepkovou kůrku?

Video: Má Lou Malnati's bezlepkovou kůrku?

Video: Má Lou Malnati's bezlepkovou kůrku?
Video: Cheers for Gluten Free tries Stan's Donuts and Lou Malnati's 2024, Březen
Anonim

Lou Malnatiho Pizzerie

Lou Malnatiho získává bonusové body za kreativitu díky své „bezcrustové“hluboké misce pizza . Osobní velikost lepek - volný, uvolnit tenký pizza je také k dispozici, ale v předbaleném stavu kůra

Následně se lze také zeptat, zda je pizza Lou Malnati bez kůrky bez lepku?

Pizzy bez kůrky plocha bezlepkový , možnost s nízkým obsahem sacharidů vyrobena s Lou libová klobása jako základ a přelité naší mazlavou mozzarellou a rajčatová omáčka z vinné révy.

Někdo se může také zeptat, má Giordano's bezlepkovou kůru? Ony mají bezlepkovou kůru ale pečte to ve stejné rotační troubě s jinými pizza.

Tímto způsobem mají Lou Malnati's bezlepkové?

Žádný problém! jestli ty mít těžký nesnášenlivost lepku , prosím měj na paměti, Lou Malnati ano ne mít A bezlepkový kuchyně. Pro naše bezlepkový položky menu, my mít procesy, které minimalizují možnost křížové kontaminace, ale nemohou zaručit, že se vaše jídlo nedotkne lepek někde v procesu.

Je pizza Lou Malnati bez kůrky Keto?

už nějakou dobu, Lou Malnatiho hrdě nabídl chutné pizza bez kůrky pro ty, kteří nesnášejí lepek, nebo prostě na a nízký obsah sacharidů strava. Jak název napovídá, podle bez kůry “, myslíme toto pizza je vyrobena z naší libové klobásy jako základu, poté doplněna naším čerstvým sýrem mozzarella a chutnou rajčatovou omáčkou.

Doporučuje: